Om campen

Lägret arrangerades för första gången sommaren 2016 och blev en succé! Vi glada och stolta över att det upprepades somrarna 2017 och 2018. Nu är det dags för den fjärde upplagan av Ketil Camp och målet är givetvis att det ska bli det bästa lägret hittills!

Lägret pågår från måndag omkring lunchtid till fredag eftermiddag vecka 28. Vi hälsar barn/ungdomar födda mellan 2003-2009 varmt välkomna!

Träningsfilosofi

Jag ser alla träningstillfällen som en möjlighet att utvecklas och i 37 års ålder lär jag mig fortfarande något nytt på varje träning. Glädje, inlevelse och kreativitet är tre viktiga ledord i min innebandyfilosofi. Detta vill jag förmedla under veckorna genom att skapa grymt roliga och utmanande träningspass.” /Ketil.

Varje träning kommer att ha ett tydligt tema i syfte att deltagarna under denna vecka ska utvecklas inom flera områden. Allt från skott, teknik och spelförståelse till straffvarianter och mycket mycket mer. Ketil kommer under veckan också att ge inspirerande tips om hur man lyckas både individuellt och som lag, samt bjuda på roliga anekdoter från sin karriär i SSL och landslaget.

För målvakter kommer det självklart att erbjudas specifik målvaktsträning under delar av veckan.

En dag på campen

En typisk dag på campen inleds med gemensam frukost för de boende på skola. Därefter följer förmiddagsträning och till denna möter alla deltagare upp, alltså även de som bor hemma eller på annat boende. När samtliga grupper tränat så äter vi alla gemensam lunch. På eftermiddagen är det sedan dags för dagens andra träningspass. Efter det så följer gemensam middag. På kvällstid har vi planerade aktiviteter, se nedan för mer information om dessa. Därefter åker de som bor hemma eller i annat boende till sig och övriga serveras kvällsmål innan det är dags att bege sig tillbaka till skolan för natten.

Funpark

På träningsanläggningens område kommer vi att sätta upp en ”funpark”. Där kommer man under hela lägervistelsen ha möjlighet att testa på prickskytte, teknikbanor, innebandytennis samt andra både mer eller mindre innebandyrelaterade aktiviteter. Så dagarna kommer vara fullproppade med skoj helt enkelt!

Kvällsaktiviteter

På kvällarna kommer det att pågå aktiviteter av olika slag, till exempel lära-känna-lekar och bowling.

Vårt mål

Lägret ska vara en plats för innebandyintresserade ungdomar att under en vecka på sommarlovet få de bästa förutsättningar till att optimera sina innebandyskunskaper, lära känna nya vänner och utvecklas i social gemenskap.

Vi lägger stor vikt vid att ’se’ alla deltagare och våra ledare ska vara goda förebilder.

Vårt mål är att alla deltagare ska lämna lägerveckan och känna att de blivit en bättre innebandyspelare än innan och dessutom fått ett fantastiskt minne för livet!