Ketil Kronberg

profil

Ketil Kronberg är född och uppväxt i Oslo, Norge. Där inledde han sin innebandykarriär så sent som 17-åring. Ketil är ett bevis på att man kan bli en framgångsrik idrottare även om man startar eller blommar ut sent, det enda som krävs är glädjen till idrotten och viljan att göra sitt bästa på varje träning och match.

Ketil blev snabbt ett hett namn inom norsk innebandy och spelade sin första A-landskamp som 19-åring. På den vägen kom han också till Umeå genom IBK Dalens tränare som då var förbundskapten i norska landslaget. Sedan Ketil kom till Sverige har han fortsatt att utvecklas och genom åren alltid funnits med på Innebandymagazinets topp-10-lista över världens bästa innebandyspelare.

Ledarna

Ketil kommer att delta i samtliga lägerveckor och är ansvarig för den höga kvalitet som ska genomsyra innebandyträningarna. Till sin hjälp kommer Ketil att ha ett gäng noggrant utvalda innebandyinstruktörer. På lägret kommer det dessutom att finnas så kallade gruppledare, deras uppgift är att fungera som lägrets fritidspedagoger och de följer deltagarna dygnet runt och ansvarar för varsin grupp.

Stjärninstruktörer

tr-300x94

Här nedan kommer vi att publicera våra stjärninstruktörer. Håll ögonen öppna och var beredd på några rejält slagkraftiga namn.