Anmälan

Anmälan för 2018 års läger stänger på söndag den 3 juni.

Anmäl dig här

Hantering av personuppgifter

I syfte att tillhandahålla den tjänst som ni beställer så behöver vi samla in vissa personuppgifter om deltagarna i Ketil Camp. Personuppgifterna hanteras enligt Dataskyddsförordningen, GDPR. Som ett steg i anmälningsformuläret tar ni del av vår fullständiga personuppgiftspolicy.

Du har alltid rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@ketilcamp.com

Priser

Vi erbjuder tre olika boendealternativ. För samtliga alternativ ingår lägrets unika träningsset (t-shirt och shorts), försäkring samt alla gemensamma aktiviteter.

Alternativ 1 –  2 990 kr/vecka

Alternativ ett är ett standardalternativ med boende på skola tillsammans med andra deltagare, i detta alternativ så ingår samtliga mål mat (frukost, lunch, middag, kvällsmål). Deltagaren har själv med sig sovmadrass, sänglinnen och liknande.

Alternativ 2 – 2 690 kr/vecka

Alternativ två innebär boende hemma eller annat boende man ordnat med själv, i detta alternativ ingår all mat förutom frukost och kvällsmål. Givetvis ingår samtliga träningspass och gemensamma aktiviteter.

Alternativ 3 – 2 690 + hotellpris/vecka

Alternativ tre är hotellpaketerbjudande, då bor deltagaren tillsammans med sin familj på hotell. I detta ingår precis som i alternativ två mat med undantag för frukost och kvällsmål.

Om du är intresserad av alternativ tre så kontaktar du oss på Ketil Camp för mer information och eventuell bokning! Vi har möjlighet att erbjuda förmånliga priser på populära och centralt belägna hotell Uman. Bestämmer ni er för detta alternativ och deltagaren bor på hotell med familjen så ska ni i anmälningsformuläret för deltagaren välja alternativ två, alltså eget boende (2690 SEK).  Vill deltagaren bo på skola så är det anmälan till alternativ ett (2990 SEK) som gäller, medföljande familj kan självklart ändå kontakta oss för förmånliga hotellpriser!

Den perfekta julklappen!

Anmäl dig till lägret senast den 24 december 2017 och du får 10% rabatt på deltagaravgiften. Ange ”24dec” i fältet som heter rabattkod i anmälningsformuläret.

Regler vid avbeställning

Avbeställning av elev/målsman

Återbetalning av anmälningsavgiften görs vid uppvisande av läkarintyg.

Arrangörens inställande av läger

Om oförutsedda händelser skulle inträffa som medför att arrangören inte kan fullfölja sina åligganden – för lågt intresse eller dylikt – återbetalas inbetald avgift i sin helhet eller den del som eventuellt återstår vid avbruten lägerperiod. Återbetalning sker inom 30 dagar.

Med reservation för att förändringar kan ske i det planerade programinnehållet.

Försäkring

Samtliga deltagare är under lägret försäkrade med olycksfallsförsäkring.