Anmälan

Anmälan för 2020 års läger öppnar den 1 december. Lägret pågår mellan den 6-10 juli och vi välkomnar i första hand deltagare födda mellan 2004-2010.

Anmäl dig här

Hantering av personuppgifter

I syfte att tillhandahålla den tjänst som ni beställer så behöver vi samla in vissa personuppgifter om deltagarna i Ketil Camp. Personuppgifterna hanteras enligt Dataskyddsförordningen, GDPR. Som ett steg i anmälningsformuläret tar ni del av vår fullständiga personuppgiftspolicy.

Du har alltid rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@ketilcamp.com

Priser

Vi erbjuder två olika boendealternativ. För båda alternativen ingår lägrets unika träningsset (t-shirt och shorts), försäkring samt alla gemensamma aktiviteter.

Alternativ 1 –  2 990 kr/vecka

Alternativ ett är ett standardalternativ med boende på skola tillsammans med andra deltagare, i detta alternativ så ingår samtliga mål mat (frukost, lunch, middag, kvällsmål). Deltagaren har själv med sig sovmadrass, sänglinnen och liknande.

Alternativ 2 – 2 690 kr/vecka

Alternativ två innebär boende hemma eller annat boende man ordnat med själv. I detta alternativ ingår all mat förutom frukost och kvällsmål. Givetvis ingår samtliga träningspass och gemensamma aktiviteter.

Om ni är intresserade av boende på hotell så har vi möjlighet att erbjuda förmånliga priser på populära och centralt belägna hotell Uman. Det går självklart fint att medföljande familj nyttjar erbjudandet på hotell Uman även om deltagare själv väljer boende på skolan. Kontakta hotell Uman och uppge att ni önskar boende i samband med innebandylägret Ketil Camp så får ni ta del av det reducerade priset.

Den perfekta julklappen!

Anmäl dig till lägret senast den 24 december 2019 och du får 10% rabatt på deltagaravgiften. För att nyttja erbjudandet anger ni kod ”24dec” i fältet för rabattkod i anmälningsformuläret.

Regler vid avbeställning

Avbeställning av deltagare/vårdnadshavare

Återbetalning av anmälningsavgiften görs vid uppvisande av läkarintyg.

Arrangörens inställande av läger

Om oförutsedda händelser skulle inträffa som medför att arrangören inte kan fullfölja sina åligganden – för lågt intresse eller dylikt – återbetalas inbetald avgift i sin helhet eller den del som eventuellt återstår vid avbruten lägerperiod. Återbetalning sker inom 30 dagar.

Med reservation för att förändringar kan ske i det planerade programinnehållet.

Försäkring

Samtliga deltagare är under lägret försäkrade med olycksfallsförsäkring.